... és neked van már saját cd-d?

Kedves ifjú (vagy örökifjú) zenész barátunk!

Minden zenész életében eljön az a pillanat, amikor úgy érzi, hogy az idők során felgyülemlett ötletei, érzései megértek arra, megőrizze őket az „örökkévalóságnak” – azaz szeretne magáról egy igazán jó felvételt, hogy megajándékozza vele szeretteit, környezetét, rajongótáborát és valljuk be, nem utolsó sorban saját magát. Természetesen valami igazán jót akar megőrizni leendő unokáinak: ebben szeretnénk segíteni.

Biztos előfordult már, hogy S.O.S. szükséged lett volna egy jó demo-anyagra, természetesen tegnapelőtti határidővel. Szaladtál fotóshoz, kerestél stúdiót és valakit, aki a kész anyagot gyorsan sokszorosítani is tudja. Nem kell többé fejvesztve rohangálnod, most mindezt megtalálod nálunk.

 • Kiváló és elnyűhetetlen grafikusunkat még a legvadabb cd borító terv sem rettenti meg és ha nincs egy ötleted sem, nem baj, neki mindig van legalább kettő.
 • Ha nemcsak a cd külcsíne lehet gond: sasszemű stylist és sminkmester hozza ki belőled a legjobbat; profi, komoly kül- és belföldi referenciákkal rendelkező fotósunk örökíti meg az elKÉPesztő végeredményt.
 • Ha produkciódat élőben szeretnéd visszanézni, vedd igénybe professzionális kameránkat. A felvételből cd-rom vagy dvd is készülhet.
 • Ha nem a megszokott cd kivitel az elképzelésed, mutatunk neked néhány szokatlan megoldást.
 • Az elkészült profi cd-anyagot a lehető legrövidebb határidő alatt kézbe veheted, akár minimálisan 50 példányban.
 • Szakértő jogászunk a Szerzői Jogvédő Hivatallal veszi fel a harcot helyetted, hogy a végén a kész művet egy MAHASZ védjeggyel zárhassuk le.
 • Úgy érzed, hogy anyagoddal kész vagy kiállni ország-világ elé és talán már néhány kisebb szponzort is felhajtottál – tudjuk, ennyi egy nagyobb kiadónak még kevés. Mi viszont hajlandóak vagyunk akár kis példányszámban is kiadni művedet és még a nyilvánosságot is biztosítjuk.
 • Szeretnéd, hogy mindebbe az egész világ belepillanthasson egy kattintással? Gyakorlott webmesterünk kívánságaid szerint elkészíti internetes oldaladat, amihez a webhelyet mi biztosítjuk és a kész oldalt folyamatosan frissítjük.
 • Ami talán a legfontosabb: valamennyi szolgáltatásunk ellenértékét szeretnénk a pénztárcád mindenkori lehetőségeihez szabni.

Hogy miért? Most már elárulhatjuk: mi itt valamennyien zenészek vagy a zenéhez ezer szállal kötődő tiszteletbeli muzsikusok vagyunk, akik pályájuk során megannyiszor szembesültek a referencia anyag készítésének ezer buktatójával és azt szeretnénk,

HA ELŐTTED MÁR NEM LENNÉNEK AKADÁLYOK!


Kedves nem-zenész megrendelőnk!

Mert ugye nemcsak zenésznek lehet szüksége egy jó cd-re, cd-rom-ra, dvd-re, hanem

 • annak, aki szeretné előadása, konferenciája anyagát megőrizni és továbbadni, mert egy több száz oldalas iratcsomóval a hóna alatt szaladgálni mégiscsak kényelmetlen,
 • annak, aki tevékenységéről vagy termékeiről kíván egy rövid bemutató anyagot készíttetni, hogy a terjedelmes és költséges prospektusok helyett egy kis lemezt juttasson el az érdeklődőknek,
 • annak, aki cége nevében az ünnepek alkalmából szeretné megajándékozni üzletfeleit vagy munkatársait egy személyre szóló zenei válogatással, mivel ilyen különleges ajándékot nem akárki kaphat és adhat,
 • annak, aki bármilyen fontos adatot szívesebben tárol és ad tovább cd-én, vagy pendrive-on mert ma már senki nem őriz vaskos aktákat a szekrényében.

MI SZÍVESEN ÁLLUNK AZ Ő RENDELKEZÉSÜKRE IS!