További információkért hívjon minket:

+36-1-445-2017

Tovább

MEGRENDELÉS

Önátírós "B" vagyonnyilatkozat csomagjaink elfogytak. Az önkormányzati választások utáni vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség teljesítéséhez nyomtatott csomagokat tudunk biztosítani, amelyekre 30% árkedvezményt adunk. Amennyiben az év végén esedékes vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettség teljesítéséhez kíván vagyonnyilatkozat csomagokat rendelni, kérjük azt külön tüntesse fel rendelésében. Ezeket a megrendeléseket önátírós csomagokkal tudjuk teljesíteni.

További információkért hívjon minket:

+36-1-445-2017

Tovább

Újítsa meg honlapját nálunk!

Személyes konzultáció keretében megkeressük az Önnek, az Ön szervezetének, cégének legmegfelelőbb megoldást. Végleges ajánlatunkat az Ön igényeit és lehetőségeit figyelembe véve alakítjuk ki. A weboldal átadása után sem hagyjuk magára. Részletfizetési- és lízinglehetőséget biztosítunk!

Tovább

Szoftverfejlesztőnk megkeresi Önt és egy személyes beszélgetés keretében felméri az Ön, a cége, vagy szervezete egyéni igényeit. Végleges ajánlatunkat ügyfeleink igényeit és a lehetőségeit figyelembe véve alakítjuk ki. Részletfizetési- és lízinglehetőséget biztosítunk.

Tovább

A Dura Stúdió Multimédia Műhely az elmúlt két évtizedben számtalan heti- és havi lapot, könyvet és egyéb kiadványt jelentetett meg. Ajánlatunkat személyes konzultációt követően ügyfeleink igényei és lehetőségei függvényében alakítjuk ki.

Tovább

Önkormányzatoknak

Tovább